Bel direct:

Mondzorg
Werken bij

Makdo mondzorgpraktijken is dé werkgever voor enthousiaste stagiaires. Als organisatie investeren wij graag in nieuw talent en wij willen ons steentje bijdragen aan het opleiden van dit talent. Na een mooie stageperiode gebeurd het geregeld dat stagiaires een vaste aanstelling krijgen binnen Makdo op één van de praktijken.
Zo ook Levi, hij liep stage voor zijn opleiding management assistent op onze locatie in Oost-Souburg. Na een mooie stageperiode en een goede beoordeling is hij per juni gestart als office medewerker in de praktijk.
Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jou als stagiair? Neem contact op met de praktijk of afdeling personeelszaken.

Hieronder het verhaal van Levi;

Levi:

Maandag 1 februari 2021 ben ik begonnen aan mijn laatste half jaar van de opleiding Management assistent als stagiair bij Makdo Mondzorgpraktijken in Oost-Souburg.  In dit half jaar ben ik veel bezig geweest met de administratieve taken bij Makdo vanuit de balie. Dit zijn werkzaamheden zoals het inplannen van afspraken, patiënten telefonisch en in de praktijk te woord staan, beantwoorden van e-mails en nog veel meer.

De eerste paar weken vond ik het erg lastig, omdat ik totaal geen mondzorg achtergrond heb en niet bekend was met de systemen en codes binnen de mondzorg.  De tijd vloog om en voor ik het wist was ik alweer een paar maanden verder.

Ik had veel meer onder de knie. Dit kwam grotendeels doordat ik zo vaak achter de balie zat. Hiermee ging ik meer praktisch aan het werk. Zaken komen je steeds meer bekend voor, en op een gegeven moment gaat dat als een lopende band.

Ik had het erg naar mijn zin tijdens mijn stageperiode, maar dit kwam ook door het leuke, jonge team waar ik mee samen werk! Nu ik mijn opleiding heb afgerond zit mijn stage erop, en ook mijn functie als stagiair… Maar, dit zijn niet mijn laatste dagen bij Makdo in Oost-Souburg… Wel als stagiair natuurlijk, maar ik blijf werkzaam als Office medewerker.

Ik kijk heel erg uit naar de komende tijd bij Makdo en wie weet zie ik u snel!

Voorvertoning van afbeelding

Scroll to top