Bel direct:

Algemene tandheelkunde

Uw eerste bezoek bij MakDo Mondzorgpraktijken bestaat uit een intake gesprek en een mondonderzoek. Ook worden, indien nodig, röntgenfoto’s gemaakt. Samen met u wordt de conditie van het gebit doorgenomen, waarmee een persoonlijk behandelplan opgesteld kan worden.

Halfjaarlijkse controle

Afhankelijk van de situatie van uw gebit bepaalt de tandheelkundige medewerker het interval voor de controle afspraken. Meestal is dit halfjaarlijks, maar bij een gezond en sterk gebit kan het ook jaarlijks zijn. Tijdens de controle wordt uw gebit zorgvuldig nagekeken en maken we eventueel ook röntgenfoto's. Daarnaast updaten we het persoonlijke behandelplan. Uw wensen worden daar uiteraard in meegenomen.

Veelvoorkomende behandelingen

Onder algemene tandheelkunde valt de periodieke controle, het vullen van gaatjes in tanden en kiezen en het plaatsen van kronen en bruggen. U kunt met uw gehele gezin terecht voor algemene tandheelkundige behandelingen. Met het oog op angstpreventie wordt zelfs aangeraden om uw kinderen al op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts.

Scroll to top