Bel direct:

Uw tandarts in Oostburg

De tandarts en het team van Makdo te Oostburg bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. U bent van harte welkom.

Voor het maken van een afspraak, wijzigen of annuleren kunt u maandag t/m donderdag contact opnemen van 08:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur en 15:30. Op vrijdag van 8:00-12:00 uur. U kunt ook een email sturen naar oostburg@makdo.nl. Als u een afspraak heeft gemaakt ontvangt u een herinnering per mail wanneer uw afspraak nadert.

Inschrijven

Ons team

U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Elk lid van ons team is uitstekend geschoold en heeft zijn/haar eigen taken. U kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende behandelingen.

Wij begeleiden u in de vorm van informatie en uitleg over mondgezondheid en –verzorging. De mondhygiënist en preventieassistent helpen u uw gebit schoon te houden. Ook kan hij of zij u adviseren over goede preventie van gaatjes en andere problemen. Voorkomen is ten slotte beter dan genezen.

De hoge kwaliteit van Makdo mondzorgpraktijken:

  • Alle tandartsen zijn BIG-geregistreerd;
  • Behandelaars zijn lid van verschillende wetenschappelijke verenigingen.

knmt

Contact

Heeft u vragen over uw gebit, behandelwijzen of andere zaken? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier om de vraag direct aan uw tandarts te stellen.

    Scroll to top