Wachtkamer
Mondzorg
Arrow
Arrow
Slider

Uw tandarts in Oostburg

De tandarts en het team van Makdo te Oostburg bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. U bent van harte welkom.

Inschrijven

Update
Wij zijn verheugd te melden dat tandarts Balk ons team komt versterken, samen met zijn assistentes per 1 januari 2022.
Tandarts Balk is sinds 1987 werkzaam als zelfstandig tandarts. In 1990 opende hij de praktijk aan de Bredestraat 25 in Oostburg voor tandheelkundige behandelingen. Na ruim 30 jaar zet tandarts Balk de werkzaamheden voort bij Makdo Mondzorgpraktijk Oostburg aan de Melkweg.

Ons team

U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Elk lid van ons team is uitstekend geschoold en heeft zijn/haar eigen taken. U kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende behandelingen.

Wij begeleiden u in de vorm van informatie en uitleg over mondgezondheid en –verzorging. De mondhygiënist en preventieassistent helpen u uw gebit schoon te houden. Ook kan hij of zij u adviseren over goede preventie van gaatjes en andere problemen. Voorkomen is ten slotte beter dan genezen.

De hoge kwaliteit van Makdo mondzorgpraktijken:

  • Alle tandartsen zijn BIG-geregistreerd;
  • Behandelaars zijn lid van verschillende wetenschappelijke verenigingen.

knmt

Contact

Heeft u vragen over uw gebit, behandelwijzen of andere zaken? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier om de vraag direct aan uw tandarts te stellen.

    Scroll to top