Bel direct:

knmt

Narcose tandarts Zeeland

Breekt het zweet u al uit op het moment dat u naar de tandarts moet of wilt u de verwachte pijn niet ondergaan van bijvoorbeeld meerdere kiezen trekken?

Makdo mondzorgpraktijken is de enige Zeeuwse praktijk welke behandelingen onder volledige narcose aanbiedt. Een ervaren anesthesioloog zal de patiënt onder narcose brengen. Het team aan specialisten voert de behandeling uit, zonder dat u er iets van merkt.

Tandheelkundige behandelingen onder narcose worden meer dan een jaar succesvol aangeboden op onze locatie in Oost-Souburg. Per juli 2021 kunnen patiënten ook onder volledige narocse behandeld worden op onze locatie in Oostburg.

Ik wil een gratis telefonische intake

Waarom behandeling onder narcose?

  • Tandartsbehandeling onder volledige narcose
  • U maakt de behandeling zelf niet mee
  • Incidentele narcosebehandeling mogelijk
  • Veilig en snel

Narcosebehandeling

De narcosetandarts van Makdo is gespecialiseerd in patiënten met (extreme) angst voor de tandarts. De behandelingen worden onder narcose uitgevoerd. Zo merkt u niets van de behandeling, maar krijgt uw gebit wel de zorg die het nodig heeft. Na de behandeling wordt u in een rolstoel naar de uitslaapkamer gebracht. Hier kunt u rustig bijkomen.

Vaak is door het vermijden van het tandartsbezoek de gebitssituatie dermate verslechterd dat er veel moet gebeuren om het gebit weer gezond te krijgen. Door een eerste sessie onder narcose te laten plaatsvinden, kunnen acute problemen snel worden verholpen. Hierdoor wordt de eerste behandeling na de narcose als veel minder bedreigend ervaren. De spannendste behandelingen zijn immers al gedaan. Zo kunnen we de drempel om aan de tandartsfobie te werken verlagen.

Locaties

  • Oost-Souburg
  • Oostburg

Ik wil een gratis telefonische intake

Richtlijnen

Alle behandelingen onder narcose vinden plaats volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie.

Wat zijn de kosten?

Een intakegesprek is bij ons gratis!

Om een begroting op te maken worden er foto's gemaakt van het gebit. Hier zitten kosten aan verbonden.
De kosten van de tandheelkundige verrichtingen worden berekend volgens het vastgestelde tarief van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). De kosten van het behandelen onder narcose worden per uur berekend. U ontvangt vóór de totale behandeling onder narcose altijd een begroting.

Wij willen u veilig op weg helpen naar een ontspannen stralende lach!
Neem gerust contact op voor meer informatie of een intakegesprek.

    Scroll to top