Makdo Blog
Slider

Februari 2021

Tandje erbij

Maak HIER uw afspraak en doe mee! 

Geachte ouder/verzorger en kind(eren) in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar,

Van de kinderen in Nederland heeft 56% op 5 jarige leeftijd gemiddeld 8 gaatjes.Terwijl gaatjes te voorkomen zijn, onder andere door al bij doorbraak van het 1e tandje te starten met poetsen met fluoridetandpasta. Bovendien is het raadzaam om kinderen niet al te veel suikers te laten eten en drinken. En vanaf 2,5 jaar regelmatig de tanden/mond te laten controleren.

Om de bewustwording van een goede mondgezondheid te vergroten en kinderen daarnaast vertrouwd te maken met de tandartspraktijk is MAKDO Domburg gestart met het preventieprogramma: "Tandje Erbij". Het doel van "Tandje Erbij" is  het bezoek minder ingrijpend en spannend te maken en het aantal gaatjes bij kinderen in onze praktijk te verminderen.

Het programma houdt in dat u samen met uw kind ongeveer iedere 3 maanden in de praktijk langs komt. Niets moet en bijna alles mag...

U gaat samen met uw kind(eren)  de behandelkamer binnen waar Karien (assistente) hen op een rustige positieve en speelse manier kennis laten maken met de mondgezondheid en de tandartspraktijk. Het bezoek duurt ongeveer twintig minuten.

We zien en spreken u en uw kind(eren) heel graag!!!

Tijdens het gesprek krijgen de kinderen en u voorlichting over de verschillende aspecten van de mondgezondheid en er is gelegenheid tot het stellen van vragen.
Er wacht een leuke verrassing voor de deelnemers!

Maak HIER uw afspraak en doe mee! 

Scroll to top