Bel direct:

Makdo Mondzorgpraktijk Middelburg, uw gespecialiseerde tandarts in Middelburg

Tandarts Middelburg

 

Bent u op zoek naar een ervaren tandarts in Middelburg, waar u voor een breed scala aan behandeling terechtkunt? Ontdek dan de uitstekende service van mondzorgpraktijk Makdo in Middelburg. In ons team werken enthousiaste en gespecialiseerde behandelaars die u met veel zorg en aandacht helpen. Uiteraard zijn al onze tandartsen BIG-geregistreerd en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent, of u nu behandeld wordt door een van onze tandartsen of door onze mondhygiëniste in Middelburg.

Inschrijven

Op maat gemaakte zorg

Ieder gebit vraagt weer om andere verzorging. Daarom staat de patiënt centraal bij mondzorgpraktijk Makdo. Bezoekt u onze tandarts in Middelburg, dan wordt u vriendelijk ontvangen en doorgestuurd naar een van de moderne behandelkamers. Hier bekijken we de staat van uw gebit en luisteren we naar uw persoonlijke wensen. Tegen welke problemen loopt u aan of wat zou u graag anders willen zien? Aan de hand van deze informatie stellen we een passend behandeltraject op, eventueel in samenwerking met onze mondhygiëniste in Middelburg. Dankzij deze persoonlijke en vakkundige werkwijze proberen we u zo goed mogelijk te helpen.

De hoge kwaliteit van Makdo mondzorgpraktijken:

  • Alle tandartsen zijn BIG-geregistreerd;
  • Behandelaars zijn lid van verschillende wetenschappelijke verenigingen

knmt

 

 

 

Afspraak maken

Veelzijdig behandelaanbod

Tandarts Middelburg

Doordat we bij mondzorgpraktijk Makdo in Middelburg verschillende specialisten in ons team hebben, kunt u bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Zo maken wij niet alleen kronen en bruggen, maar ook implantaten van de beste kwaliteit. Daarnaast specialiseren wij ons ook in orthodontie. Zo verhelpen we problemen zoals scheve tanden of te weinig ruimte in het gebit. We w

erken bovendien met de nieuwste technieken, waaronder Invisalign. Wilt u naast uw bezoek aan de tandarts ook een gespecialiseerde mondhygiëniste in Middelburg bezoeken? Ook dat kan allemaal binnen onze praktijk, zodat u één aanspreekpunt heeft voor mondverzorging.

Oog voor vernieuwing

De wereld van tandheelkunde blijft zich vernieuwen. Wij gaan graag met deze nieuwe ontwikkelingen mee en bieden daarom verschillende moderne technieken aan in onze praktijk. Enkele behandelaars zijn bovendien lid van wetenschappelijke verenigingen, waardoor ze hun kennis blijven vergroten. Zo zorgen we ervoor dat u de beste behandeling krijgt, gebaseerd op de wetenschappelijke kennis van nu. Bent u dus op zoek naar een tandarts in Middelburg waar persoonlijke aandacht, vernieuwing en een breed behandelaanbod centraal staan? Neem dan contact op met Makdo Middelburg om een afspraak in te plannen.

Contact

Heeft u vragen over uw gebit, behandelwijzen of andere zaken? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier om de vraag direct aan uw tandarts te stellen.

     

     

    Scroll to top