Bel direct:

Wachtkamer
Over ons
_IMG1401

Over MakDo

Bij MakDo Mondzorgpraktijken wordt u behandeld door gediplomeerde medewerkers. Medewerkers volgen daarnaast regelmatig nascholingscursussen. MakDo Mondzorgpraktijken biedt met actuele vakkennis hoogstaande tandheelkundige zorg.

Uw welzijn staat voorop

Bij MakDo Mondzorgpraktijken staat de patiënt centraal. Op vriendelijke wijze wordt u ontvangen door het balieteam. In één van de moderne behandelkamers wordt samen met u de gezondheid van uw gebit bepaald. Na inventarisatie van uw wensen en behoeftes wordt samen met u een behandelplan opgesteld. U wordt op vakkundige wijze geïnformeerd over de diverse behandelmogelijkheden en de bijbehorende kosten.

De hoge kwaliteit van Makdo mondzorgpraktijken:

  • Alle tandartsen zijn BIG-geregistreerd;
  • Behandelaars zijn lid van verschillende wetenschappelijke verenigingen.

BIG-registratie

Alle tandartsen zijn gediplomeerd en BIG-geregistreerd. Dit betekent dat de tandarts voldoet aan de wettelijke opleidingseisen. De kwaliteit in de tandheelkundige zorg wordt hiermee gewaarborgd.

Wetenschappelijke verenigingen

Behandelaars bij MakDo Mondzorgpraktijken zijn lid van diverse wetenschappelijk verenigingen. Op die manier vergroten zij kennis op het gebied van specialisaties. Daarbij kunt u denken aan implantologie (Nederlandse Vereniging voor Implantologie), orthodontie (Orthodontie Vereniging voor Algemeen Practici), parodontologie of tandvleesaandoeningen (Nederlandse Vereniging voor parodontologie) en meer.

Scroll to top