Wachtkamer
Slider

Over MakDo

Bij de Makdo mondzorgpraktijken wordt u behandeld door medewerkers die gediplomeerd zijn in de tandheelkundige zorg. Onze medewerkers volgen regelmatig nascholingscursussen. Wij bieden met actuele vakkennis hoogstaande tandheelkundige zorg.

Uw welzijn staat voorop

Bij ons staat de patiënt centraal. Op vriendelijke wijze wordt u ontvangen door ons balieteam. In 1 van onze moderne behandelkamers evalueren wij samen met u de gezondheid van uw gebit. Na inventarisatie van uw wensen stellen wij samen met u een behandelplan op. U wordt op vakkundige wijze geïnformeerd over de diverse behandelmogelijkheden en de bijbehorende kosten.

De hoge kwaliteit van Makdo mondzorgpraktijken:

  • Al onze tandartsen zijn ingeschreven in het onafhankelijke Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).
  • Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd.
  • Wij zijn lid van verschillende wetenschappelijke verenigingen.
  • Al onze mondhygiënisten zijn ingeschreven in het onafhankelijke Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM).

Het KRT

Er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkundige zorg, bijvoorbeeld nieuwe behandelmethodes. Daarom is het belangrijk dat de tandarts zijn vakkennis continu bijhoudt. Het KRT-keurmerk toont aan dat hij dit ook daadwerkelijk doet.

BIG-registratie

Al onze tandartsen zijn gediplomeerd en BIG-geregistreerd. Dit betekent dat de tandarts voldoet aan de wettelijke opleidingseisen. De kwaliteit in de tandheelkundige zorg wordt hiermee gewaarborgd en u weet zeker dat uw gebit in goede handen is.

Het KRM

Het KRM is het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten. Het certificaat toont aan dat de mondhygiënist gediplomeerd is en zijn/haar vakkennis ook na de opleiding op peil houdt. U bent dus verzekerd van de beste mondzorg wanneer u voor een KRM gecertificeerde mondhygiënist kiest.

Wetenschappelijke verenigingen

Onze medewerkers zijn lid van diverse wetenschappelijk verenigingen. Op die manier vergroten wij onze kennis op het gebied van onze specialisaties. Daarbij kunt u denken aan implantologie (Nederlandse Vereniging voor Implantologie), orthodontie (Orthodontie Vereniging voor Algemeen Practici), parodontologie of tandvleesaandoeningen (Nederlandse Vereniging voor parodontologie) en meer. Ook zijn wij aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde (KNMT).

Scroll to top