Wachtkamer
Slider

Over MakDo

Bij MakDo Mondzorgpraktijken wordt u behandeld door gediplomeerde medewerkers. Medewerkers volgen daarnaast regelmatig nascholingscursussen. MakDo Mondzorgpraktijken biedt met actuele vakkennis hoogstaande tandheelkundige zorg.

Uw welzijn staat voorop

Bij MakDo Mondzorgpraktijken staat de patiënt centraal. Op vriendelijke wijze wordt u ontvangen door het balieteam. In één van de moderne behandelkamers wordt samen met u de gezondheid van uw gebit bepaald. Na inventarisatie van uw wensen en behoeftes wordt samen met u een behandelplan opgesteld. U wordt op vakkundige wijze geïnformeerd over de diverse behandelmogelijkheden en de bijbehorende kosten.

De hoge kwaliteit van Makdo mondzorgpraktijken:

  • Alle tandartsen zijn ingeschreven in het onafhankelijke Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT);
  • Alle tandartsen zijn BIG-geregistreerd;
  • Alle mondhygiënisten zijn ingeschreven in het onafhankelijke Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM);
  • Behandelaars zijn lid van verschillende wetenschappelijke verenigingen.

Het KRT

Er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkundige zorg, zoals nieuwe behandelmethodes en -technieken. Om de kwaliteit hoog te houden is het belangrijk dat vakkennis door de behandelaar continu wordt bijgehouden. Het KRT-keurmerk toont aan dat hij of zij dit ook daadwerkelijk doet.

BIG-registratie

Alle tandartsen zijn gediplomeerd en BIG-geregistreerd. Dit betekent dat de tandarts voldoet aan de wettelijke opleidingseisen. De kwaliteit in de tandheelkundige zorg wordt hiermee gewaarborgd.

Het KRM

Het KRM is het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten. Het certificaat toont aan dat de mondhygiënist gediplomeerd is en zijn/haar vakkennis ook na de opleiding op peil houdt. U bent dus verzekerd van de beste mondzorg wanneer u voor een KRM gecertificeerde mondhygiënist kiest.

Wetenschappelijke verenigingen

Behandelaars bij MakDo Mondzorgpraktijken zijn lid van diverse wetenschappelijk verenigingen. Op die manier vergroten zij kennis op het gebied van specialisaties. Daarbij kunt u denken aan implantologie (Nederlandse Vereniging voor Implantologie), orthodontie (Orthodontie Vereniging voor Algemeen Practici), parodontologie of tandvleesaandoeningen (Nederlandse Vereniging voor parodontologie) en meer. Ook is MakDo Mondzorgpraktijken aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde (KNMT).

Scroll to top