Wachtkamer
Slider

Locatie Domburg

MakDo Mondzorg Domburg is uw tandarts in Domburg voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. U bent van harte welkom.

U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Elk lid van ons team is uitstekend geschoold en heeft zijn/haar eigen taken. U kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende behandelingen.

Wij begeleiden u in de vorm van informatie en uitleg over mondgezondheid en –verzorging. De Preventieassistent helpt u uw gebit schoon te houden. Ook kan hij of zij u adviseren over goede preventie van gaatjes en andere problemen. Voorkomen is ten slotte beter dan genezen.

Tandje erbij

Geachte ouder/verzorger en kind(eren) in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar,

Van de kinderen in Nederland heeft 56% op 5 jarige leeftijd gemiddeld 8 gaatjes. Terwijl gaatjes te voorkomen zijn, onder andere door al bij doorbraak van het 1e tandje te starten met poetsen met fluoridetandpasta. Bovendien is het raadzaam om kinderen niet al te veel suikers te laten eten en drinken. En vanaf 2,5 jaar regelmatig de tanden/mond te laten controleren.

Om de bewustwording van een goede mondgezondheid te vergroten en kinderen daarnaast vertrouwd te maken met de tandartspraktijk is MAKDO Domburg gestart met het preventieprogramma: "Tandje Erbij".
Het doel van "Tandje Erbij" is het bezoek minder ingrijpend en spannend te maken en het aantal gaatjes bij kinderen in onze praktijk te verminderen.

Het programma houdt in dat u samen met uw kind ongeveer iedere 3 maanden in de praktijk langs komt. Niets moet en bijna alles mag...
U gaat samen met uw kind(eren) de behandelkamer binnen waar Karien (assistente) hen op een rustige positieve en speelse manier kennis laten maken met de mondgezondheid en de tandartspraktijk. Het bezoek duurt ongeveer twintig minuten.

We zien en spreken u en uw kind(eren) heel graag!

Tijdens het gesprek krijgen de kinderen en u voorlichting over de verschillende aspecten van de mondgezondheid en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Er wacht een leuke verrassing voor de deelnemers!

Maak HIER uw afspraak en doe mee! 

Scroll to top