narcosetandarts Zeeland
narcosetandarts Zeeland
narcosetandarts Zeeland
Slider

Narcose tandarts Zeeland

Breekt het zweet u al uit op het moment dat u naar de tandarts moet of wilt u de verwachte pijn niet ondergaan van bijvoorbeeld meerdere kiezen trekken?

Wij gaan met ingang van februari dit jaar als 1e praktijk in Zeeland behandelingen onder volledige narcose aanbieden i.s.m. AIC Services. Een ervaren anesthesioloog zal de patiënt onder narcose brengen. Dit gaat plaatsvinden in onze moderne 6-kamerpraktijk, incl. operatiekamer.

Narcosebehandeling

De narcosetandarts van Makdo is gespecialiseerd in patiënten met (extreme) angst voor de tandarts. De behandelingen worden onder narcose uitgevoerd. Zo merkt u niets van de behandeling, maar krijgt uw gebit wel de zorg die het nodig heeft. Na de behandeling wordt u in een rolstoel naar de uitslaapkamer gebracht. Hier kunt u rustig bijkomen.

Vaak is door het vermijden van het tandartsbezoek de gebitssituatie dermate verslechterd dat er veel moet gebeuren om het gebit weer gezond te krijgen. Door een eerste sessie onder narcose te laten plaatsvinden, kunnen acute problemen snel worden verholpen. Hierdoor wordt de eerste behandeling na de narcose als veel minder bedreigend ervaren. De spannendste behandelingen zijn immers al gedaan. Zo kunnen we de drempel om aan de tandartsfobie te werken verlagen.

Waarom behandeling onder narcose?

  • Tandartsbehandeling onder volledige narcose
  • U maakt de behandeling zelf niet mee
  • Incidentele narcosebehandeling mogelijk
  • Veilig en snel
Scroll to top