Bel direct:

Prothese (kunstgebit)

Wat is een prothese?
Een prothese kan ook wel een kunstgebit genoemd worden. Met behulp van sterk materiaal, zoals porselein of composiet, wordt er een mooie vervanger voor uw ontbrekende tand gemaakt. In de meeste gevallen zijn deze ook uitneembaar, bijvoorbeeld wanneer u gaat slapen. Hoe protheses in uw gebit bevestigd worden, is helemaal afhankelijk van het type dat in uw geval de meest geschikte oplossing is.

Welke soorten gebitsprotheses zijn er?
Bij Makdo werken we met vijf verschillende soorten gebitsprotheses. Afhankelijk van uw situatie kijken we welke vorm het beste is.

  • Immediaatprothese
  • Volledige prothese
  • Volledige prothese op implantaten
  • Partiële plaatprothese
  • Partiële frameprothese

Prothesewerk
Zelfs wanneer u uitstekend voor uw tanden zorgt, kan het zo zijn dat u onverhoopt een tand of kies verliest. Mogelijk moet er een kies getrokken worden om problemen te voorkomen of raakt u een tand kwijt door een ongeval. Wat de oorzaak ook is, protheses kun toegepast worden bij het ontbreken van tanden en/of kiezen.

Ervaar het maatwerk van Makdo
Bij protheses is het belangrijk dat er nauwkeurig en aandachtig wordt gewerkt. Zo geniet u van het beste resultaat en is het draaggemak groter. Daarom wordt er altijd eerst een afdruk van uw gebit gemaakt, waarna er een passende prothese gemaakt kan worden. Dit wordt gedaan door ervaren tandtechnici. Bij Makdo gaan we altijd voorzichtig te werk. We bespreken de behandelmogelijkheden met u en doen ons uiterste best om protheses te maken die goed aansluiten op uw gebit. Dit maatwerk garandeert het beste resultaat.

Folder:

Scroll to top