Tandsats vlissingen
Slider

Persoonlijke zorg bij uw tandarts Vlissingen

Bent u op zoek naar een tandarts Vlissingen waar u voor al uw tandzorg terechtkunt? Kom dan langs bij de Middelburgse mondzorgpraktijk van Makdo. We zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit Vlissingen en hebben een uitgebreid team van specialisten in dienst. Zo wordt u aandachtig geholpen door een van onze tandartsen, maar is het ook mogelijk om uw gebit te laten reinigen door onze mondhygiënisten. Onze moderne praktijk speelt in op de nieuwste ontwikkelingen, waarbij we altijd rekening houden met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Dat is de zorg waar u bij MakDo Middelburg op mag rekenen.

contact

Altijd de nieuwste zorg

We vinden het belangrijk om u altijd de beste zorg te bieden. Daarom zijn al onze tandartsen BIG-geregistreerd en hebben ze het KRT-keurmerk verdiend. Hiermee tonen we aan dat zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. De vakkennis wordt bijgehouden, waardoor we u ook de laatste behandelmethoden kunnen aanbieden. Dezelfde standaard geldt voor onze mondhygiënisten. Zij staan allemaal ingeschreven bij het KRM, wat aantoont dat ze hun kennis continu op peil houden. Hierdoor weet u zeker dat u de beste zorg ontvangt bij onze mondzorgpraktijk Vlissingen.

Ontdek ons ruime behandelaanbod

Het is prettig wanneer u op één adres geholpen kunt worden voor al uw tandzorg. Daarom is ons behandelaanbod ruim, waarbij onze tandartsen de meest uiteenlopende specialisaties hebben. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor jaarlijkse controles en gebitsreinigingen. Ook veel voorkomende ingrepen zoals wortelkanaalbehandelingen worden gewoon door ons team uitgevoerd. Verder kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakte kronen, bruggen en implantaten. Heeft u last van scheve tanden of moet er meer ruimte in uw gebit gecreëerd worden? Dankzij onze specialisatie in orthodontie kunnen we u van dienst zijn.

Een op maat gemaakt behandelplan

Ieder gebit vraagt weer om een unieke aanpak. Dat begrijpen we maar al te goed bij onze praktijk in Middelburg. Daarom mag u altijd op persoonlijke zorg rekenen, waarbij maatwerk voorop staat. Iedere tandarts bij Makdo luistert aandachtig naar uw klachten en zal vervolgens het probleem onderzoeken. Hierna wordt er een op maat gemaakt behandelplan opgesteld. We bespreken de verschillende behandelopties met u en informeren u uiteraard ook over de bijbehorende prijs. Pas wanneer u tevreden bent, gaan we aan de slag. Zoekt u dus een mondzorgpraktijk Vlissingen waar persoonlijke aandacht voorop staat? Kom dan langs bij Makdo in Middelburg, niet ver van Vlissingen.

Afspraak maken

Scroll to top