Bel direct:

Tandsats vlissingen
Mondzorg
Mondzorg
algemeen 2
Mondhygiëne
Kindertandheelkunde

Openingstijden

  Maandag

  07:30 - 20:30

  Dinsdag

  07:30 - 20:30

  Woensdag

  08:00 - 17:00

  Donderdag

  08:00 - 17:00

  Vrijdag

  08:00 - 17:00

  Contactgegevens

   Mondzorgpraktijk Oost-Souburg
   Kanaalstraat 40
   4388BN Oost-Souburg

   Plan de route
   0118 46 13 47

   Persoonlijke zorg bij uw tandarts Vlissingen

   Bent u op zoek naar een tandarts Vlissingen waar u voor al uw tandzorg terechtkunt? Kom dan langs bij de Oost-Souburgse mondzorgpraktijk van Makdo. We zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit Vlissingen en hebben een uitgebreid team van specialisten in huis. Zo wordt u aandachtig geholpen door een van onze tandartsen, maar is het ook mogelijk om uw gebit te laten reinigen door onze mondhygiënisten. Onze moderne praktijk speelt in op de nieuwste ontwikkelingen, waarbij we altijd rekening houden met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Dat is de zorg waar u bij Makdo op kunt rekenen.

   Contact

   Altijd de nieuwste zorg

   We vinden het belangrijk om u altijd de beste zorg te bieden. Daarom zijn onze tandartsen BIG-geregistreerd en hebben ze een KRT-keurmerk. Hiermee tonen we aan dat zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. De vakkennis wordt bijgehouden, waardoor we u ook de laatste behandelmethoden kunnen aanbieden. Dezelfde standaard geldt voor onze mondhygiënisten. Zij staan allemaal ingeschreven bij het KRM, wat aantoont dat ze hun kennis continu op peil houden. Hierdoor weet u zeker dat u de beste zorg ontvangt bij onze mondzorgpraktijk Vlissingen.

   Ontdek ons ruime behandelaanbod

   Het is prettig wanneer u op één adres geholpen kunt worden voor al uw tandzorg. Daarom is ons behandelaanbod ruim, waarbij onze tandartsen de meest uiteenlopende specialisaties hebben. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor halfjaarlijkse controles en gebitsreinigingen. Ook veel voorkomende ingrepen zoals wortelkanaalbehandelingen worden gewoon door ons team uitgevoerd. Verder kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakte kronen, bruggen en implantaten. Heeft u last van scheve tanden of moet er meer ruimte in uw gebit gecreëerd worden? Dankzij onze specialisatie in orthodontie kunnen we u van dienst zijn.

   Een op maat gemaakt behandelplan

   Ieder gebit vraagt weer om een unieke aanpak. Dat begrijpen we maar al te goed bij onze praktijk in Oost-Souburg. Daarom mag u altijd op persoonlijke zorg rekenen, waarbij maatwerk voorop staat. Iedere tandarts bij Makdo luistert aandachtig naar uw klachten en zal vervolgens het probleem onderzoeken. Hierna wordt er een op maat gemaakt behandelplan opgesteld. We bespreken de verschillende behandelopties met u en informeren u uiteraard ook over de bijbehorende prijs. Pas wanneer u tevreden bent, gaan we aan de slag. Zoekt u dus een mondzorgpraktijk Vlissingen waar persoonlijke aandacht voorop staat? Kom dan langs bij Makdo in Oost-Souburg, niet ver van Vlissingen.

   Afspraak maken

   Scroll to top