Bel direct:

Tandsats vlissingen
Mondzorg
Mondzorg
Mondzorg
algemeen 1
Mondhygiëne
Narcose
Kindertandheelkunde

Zoekt u een ervaren tandarts Goes?

Wanneer het op uw mondzorg aankomt, wilt u natuurlijk door een ervaren professional behandeld worden. De Middelburgse mondzorgpraktijk van MakDo is een uitstekende optie wanneer u een tandarts Goes zoekt. Hier hebben we oog voor uw wensen en voorkeuren, werken we altijd met de nieuwste technologieën en staat er een heel team van experts voor u klaar. De praktijk is gemakkelijk bereikbaar vanuit Goes en u kunt er voor talloze behandelingen terecht. U bent dus altijd in goede handen en ontvangt van begin tot eind de juiste zorg in onze mondzorgpraktijk nabij Goes.

contact

Ons behandelaanbod

In onze praktijk in Middelburg zijn verschillende specialisten werkzaam, waardoor we een breed behandelaanbod bieden. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor halfjaarlijkse controles, maar ook voor een afspraak met een mondhygiënist. Problemen met geïrriteerde zenuwen of uw tandvlees kunnen direct worden opgelost door onze eigen tandartsen. Heeft u op maat gemaakte bruggen, kronen of implantaten nodig? Ook dat kunnen we binnen onze eigen praktijk voor u realiseren. Daarnaast is orthodontie een van onze specialiteiten. Met behulp van de nieuwste technieken, zoals Invisalign, krijgen we uw gebit in een optimale positie. Dit brede behandelaanbod is wat onze mondzorgpraktijk onderscheidt.

Een persoonlijke werkwijze

Zoekt u een tandarts nabij Goes met oog voor uw wensen? In onze praktijk in Middelburg staan we met veel zorg en aandacht klaar voor onze patiënten. Tijdens onze controles beoordelen we niet alleen de staat van uw gebit, maar luisteren we ook naar uw ervaringen. Aan de hand van uw klachten stellen we een passende behandeling op, waarbij we altijd rekening houden met uw voorkeuren. Uiteraard informeren we u altijd over de verschillende mogelijkheden en brengen we u op de hoogte van het kostenplaatje. Zo weet u precies waar u aan toe bent in onze mondzorgpraktijk.

Ons team van experts

Wanneer u onze tandartsenpraktijk in Middelburg bezoekt, wordt u bijgestaan door een professioneel team dat op de hoogte is van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd en staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. Ook de mondhygiënisten hebben een inschrijving bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten verdiend. Zo kunnen wij u verzekeren van de beste zorg. Zoekt u dus een tandarts Goes met de juiste ervaring en oog voor u als patiënt? Maak dan een afspraak bij de Middelburgse mondzorgpraktijk van Makdo, niet ver van Goes.

Wij willen u veilig op weg helpen naar een stralende lach!

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak hieronder direct een afspraak.

Afspraak maken

Scroll to top