Wachtkamer
Slider

Tandarts

Voor onze praktijk in Oostburg zijn wij op zoek naar:
Ervaren tandarts (twee tot vier dagen in de week)

Wie zijn wij?

MakDo Mondzorgpraktijken is een organisatie met meerdere tandartspraktijken in beheer. De vacature staat open voor de locatie in Oostburg. Daarnaast hebben wij nog locaties in; Middelburg, Oost-Souburg en Domburg. We zijn een jonge en informele organisatie die constant in beweging is en op zoek naar nieuwe uitdagingen.
MakDo Oostburg is een mooie en moderne praktijk met een hecht team. Op onze website is een kleine impressie van de praktijk te zien.

De functie:

Voor onze moderne vijf-kamerpraktijk zijn wij op zoek naar een ervaren tandarts voor twee tot vier dagen per week. Binnen deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de geleverde zorg aan patiënten, het stellen van diagnoses en het opstellen van behandelplannen. Het uitvoeren, evalueren en registreren van behandelingen, functioneel leidinggeven aan medewerkers die assisteren of onderdelen van de behandeling uitvoeren en je bent, samen met het team, verantwoordelijk voor de patiënttevredenheid. Naast algemene tandheelkunde wordt er ook implantologie, orthodontie, endodontologie en chirurgie behandeld.

Wat verwachte wij van jou;

- Afgeronde opleiding Tandheelkunde en BIG geregistreerd
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Kennis van relevante wet- en regelgeving
- Service- en kwaliteitsgericht

Wat kan jij van ons verwachten;

- Marktconform salaris
- Vergoeding van reiskosten
- Uitdagend en afwisselend takenpakket
- Leuk en gezellig team

Spreekt bovenstaande je aan en kan jij je vinden in het omschreven profiel?
Neem contact op met dhr. M. Makkor (m.makkor@makdo.nl of via 06-13303780)

Scroll to top