Wachtkamer
Slider

Balie / preventie assistent

Voor onze praktijk in Middelburg (Bellinkplein) zijn wij per direct op zoek naar een balie / preventie assistent (M/V) voor 24 uur p.w.

Wie zijn wij?

MakDo BV is een organisatie met meerdere tandartspraktijken. De vacature staat open voor onze locatie in Middelburg aan het Bellinkplein. Daarnaast hebben wij nog locaties in; Oost-Souburg, Middelburg Rentmeesterlaan, Oostburg en Domburg. We zijn een jonge en informele organisatie die constant in beweging is en op zoek is naar nieuwe uitdagingen. MakDo Bellinkplein is een kleine, gezellige en informele praktijk waar we met een klein team de allerbeste zorg bieden.

De functie:

Voor onze groeiende praktijk zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een ervaren balie/preventie assistent. Als balie / preventie assistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor patiënten. Het is een afwisselende baan waarbij je onder andere verantwoordelijk bent voor de sterilisatie van de instrumenten, het klaarleggen en aangeven hiervan, patiënten ontvangen en voorbereiden en het verrichten van diverse administratie ondersteunende werkzaamheden. Daarnaast werk je achter de balie waar patiënten worden ontvangen, telefoon en mail wordt beantwoord en je het visitekaartje van de praktijk bent.

Wat verwachte wij van jou;

- MBO werk- en denkniveau
- Meerdere jaren ervaring in soortgelijke functie
- Service gericht
- Communicatief vaardig
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Stressbestendig
- Flexibel
- Accuraat
- Organisatorisch talent

Wat kan jij van ons verwachten;

- Marktconform salaris
- Vergoeding van reiskosten
- Diverse cursussen en opleidingsmogelijkheden
- Uitdagend en afwisselend takenpakket
- Doorgroeimogelijkheden
- Leuk en gezellig team

Spreekt bovenstaande je aan en kan jij je vinden in het omschreven profiel? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur je sollicitatiebrief met CV naar; personeelszaken@makdo.nl.

Scroll to top